Massages

K i - A s h i

Massages

Hotstonemassage

De hotstonemassage begint met een massage met warme olie; daarna wordt gemasseerd met warme stenen.


De massage is zeer ontspannend, goed voor stramme spieren of klachten als rug-, nek- of schouderpijn.


Indien u kiest voor de massage van 40 minuten, dan worden rug, nek en schouders gemasseerd.


De massage van 75 minuten houdt ook het masseren in van de armen en benen en het gelaat. Uiteraard wordt aan de rug, nek en schouders meer tijd besteed.


Na de hotstonemassage blijft er nog wat olie op uw lichaam achter. Het beste trekt u dus niet uw allermooiste kledij aan. U draagt liefst geen juwelen of make-up.


Japanse gezichtsmassage

Japanse gezichtsmassage is een ontspannende gezichtsmassage met stimulatie van meridianen en acupunctuurpunten.


Er wordt gestart met een ontspannende nek- en schoudermassage. Daarna worden de gezichtshuid en -spieren behandeld. Ook het hoofd wordt gemasseerd.


De Japanse gezichtsmassage werkt zeer ontspannend bij klachten als nek- en schouderpijn, stress, migraine en hoofdpijn. De bloedsomloop van de huid in het gezicht wordt gestimuleerd.


Wanneer u langskomt voor een gezichtsmassage, draagt u liefst geen make-up of juwelen. De massage gebeurt met olie dus voorzie dat uw hoofdhuid achteraf een wasbeurt nodig heeft ... ook uw aangezicht kan wat rood zien door de massage.


Infraroodmassage

Rug-, nek- en schoudermassage is ontspannend en helpt bij klachten als stress, migraine, hoofdpijn... Door het masseren en te werken op drukpunten, wordt de pijn verlicht.


Dankzij het gebruik van een infraroodlamp worden de spieren nog meer ontspannen.


De rug-, nek- en schoudermassage inclusief infrarood en duurt 40 minuten.